Nakon građanske akcije čišćenja mini deponije đubreta u blizini Hale Pionir koju su u ponedeljak 6. i utorak 7. februara zajedno sa građanima okolnih zgrada izveli zaposleni u Udruženju KROKODIL, borbu za čistiji javni prostor nastavićemo u subotu, 18. februara od 11 sati akcijom čišćenja i krečenja parka kod Mitićeve rupe, na prostoru opštine Vračar.

U pomenutom parku u kome svakodnevno boravi veliki broj dece nalazi se mural/grafit dužine oko 30m sa sadržajem koji nije prilagođen mestu za okupljanje mališana. Ideja je da u parku u budućnosti osvanu nežni sadržaji za decu koji pozivaju na sve one vrednosti kojima se najmlađi i njihovi roditelji prirodno raduju.

Pozivamo sve zainteresovane građane da nam se pridruže u ovoj akciji koja za cilj ima uređenje javne površine koju svi koristimo kako bi ona postala istinski prijatan prostor za sve naše sugrađane a prevashodno za one najmlađe. Pridružite nam se u ovoj akciji i Vi. Obavezno povedite i svoje najmilije, decu, starije članove porodice kako bismo uz muziku i posluženje, u pozitivnoj atmosferi i dobrom društvu učinili nešto dobro i korisno za našu lokalnu zajednicu.

Ova akcija je nastala u saradnji i uz podršku Udruženja KROKODIL i Inicijative mladih za ljudska prava. Svoju prijavu za učešće nam pošaljite do 15. februara na [email protected] a mi ćemo vam odgovoriti sa više detalja.