fbpx
Lajmet

Festivali “Mirëdita, dobar dan” 2019. (VIDEO)

“Mirëdita, dobar dan” 2019.

Më shumë

Festivali “Mirëdita, dobar dan!”, edicioni i gjashtë këtë vit do të mbahet nga 29 maj deri më 1 qershor

Festivali “Mirëdita, dobar dan!”, ngjarje kjo unike që ka prezantuar skenën kulturore dhe shoqërore të Kosovës në Beograd që nga viti 2014, do të mbahet nga 29 maji deri më 1 qershor të këtij viti.

Më shumë

Policia dhe Prokuroria t’i japin fund përndjekjes së Mon Gjurajt

Një ditë pas aksionit të mbështetjes qytetare të furrës së bukës “Roma”, në afërsi të po kësaj furre buke në Borça, janë shfaqur posterat me thirrjen për mbledhje të re kundër Mon Gjurajt, e cila paralajmërohet për të dielën më 5 Maj në orën 10 para furrës së bukës.

Më shumë

Të ndalohet linçimi kundër furrës së bukës “Roma” në Borçë

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut (Nisma) dënon me ashpërsi dhunën dhe kërcënimet e linçimit mbi punonjësit dhe pronarin e furrës së bukës “Roma” në lagjen beogradase Borça të shtunën, e cila u rrethua më 27 Prill nga huliganët të cilët kërcënonin me mbylljen e furrës së bukës duke bërë thirrje dhe kënduar këngë shoviniste, ndërsa kulmi i keqtrajtimit ishte kur janë lënë kokat e derrave para furrës së bukës.

Më shumë