Karavani i Pride-it i cili ka paralajmëruar Beograd Pride këtë vit me ngjarjet dhe shëtitjet, vizitoi këtë vit edhe Kraljevën, Kragujevcin, Zrenjaninin, Novi Sadin, Suboticën, Shabacin, Valjevon, Nishin dhe Vranjen. Qëllimi i karavanit ka qenë që të thirren qytetarët anembanë Serbisë në Paradën e Krenarisë në Beograd, si dhe t’i jepet mbështetja komunitetit lokal LGBT dhe t’u themi se nuk jeni të vetëm.