U nedelju petog marta počeo je intenzivni program “Odvaži se, jer te se tiče!” koji okuplja 40 mladih ljudi iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u Beogradu gde će tokom 7 dana učiti o pisanju projekata, projektnom menadžmentu, story-tellingu, i medijima. 

Predavači na programu su profesor novinarstva na Northeast Univerzitetu Jeff Howe, profesor na Harvardu Sergio Imparato , Paul Lowe, redovni profesor na Londonskom fakultetu umetnosti i komunikacije, Andrej Nosov, pozorišni reditelj i direktor Heartefact fondacije, Sofija Todorović direktorka Inicijative Mladih za Ljudska Prava, Jelena Milutinović projektna menadžerka, i Iva Parađanin osnivačica podcasta Tampon zona, 

Svakog dana učesnici će imati po 4 radionice i preko 6 sati programa gde će moći da uče i pitaju sve što ih zanima, kako bi uspešno napisali svoje projekte i bili promena u svom okruženju. 

Pratite kako nam je svakog dana na našem Instagram profilu! 

Ovaj program je finansiran od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i sprovodi se  u saradnji sa VII Academy iz Sarajeva. 

 

This project was funded by a grant from the United States Department of State. The opinions, findings and conclusions stated herein are those of the authors and do not necessarily reflect those of the United States Department of State.