fbpx

Odlično štivo za plažu!

Novi Inicijativin njuzleter je stigao! Opet je to vreme godine kada sa vama jednom mestu delimo sve čime smo se bavili tokom prethodna tri meseca. Zavirite u stranice pred vama i saznajte šta smo radiili u aprilu, maju i junu.

Izdali smo dva izveštaja, nastavili da radimo na institucionalizaciji regionalnog programa razmene mladih, učestvovali u globalnim aktivnostima naših partnera. Kao i do sada delili smo znanje kroz različite programe, nastavili da zahtevamo odgovornost države i institucija i borili se za veće poštovanje ljudskih prava. Najponosniji smo na to što je Inicijativina porodica i u protekla tri meseca porasla – novi aktivisti i aktivistkinje nam se neprestano pridružuju i zahvaljući njima je ponovo pokrenut aktivistički pokret MOJA INICIJATIVA.

Spremni? Nađite udobno mesto u hladu i pročitajte gde smo sve bili, šta smo uradili, koliko smo bili glasni, neposlušni i uporni*.

Hvala vam što nas čitate,

Tim Inicijative

*Ne možemo da vam obećamo da će vas ovaj broj njuzletera rashladiti u ovim toplim danima – bavili smo se vrućim temama! 😉

Attachments

21.07.2015

Ostale publikacije