fbpx
Zatvoren poziv

Konkurs za grafičkog dizajnera_ku

U želji da mapiramo i stavimo na papir najznačajnije događaje iz 2023,  odlučili smo da otvorimo javni poziv za jednokratni angažman za izradu dizajna za naš godišnji izveštaj. Namera nam je da proširimo svoj krug saradnika_ca i da podržimo mlade i kreativne grafičke dizajnere_ke i sve one koji se tako osećaju. Ako želiš da pomogneš da se glas Inicijative čuje, ako si talentovan_a za dizajn, zanimaju te ljudska prava, mirovni aktivizam i društveno-politički procesi i važno ti je da tvoj rad bude vezan za aktivističko delovanje onda je ovo poziv za tebe!

Godina 2023. je bila godina koja je Inicijativi i svim njenim aktivistima_kinjama pružila mnogo nezaboravnih iskustava, značajnih saradnji i još značajnijih borbi. Pored brojnih programa, radionica i razmena koje smo sproveli, istraživanja i publikacija koje smo objavili i akcija koje smo organizovali i na kojima smo učestvovali, u 2023. smo proslavili i 20. rođendan kojim smo obeležili sve naše dosadašnje uspehe i pokazali da ne nameravamo da posustanemo u našoj borbi za bolje društvo i bolji region.

Saradnja sa Inicijativom mladih za ljudska prava u okviru ovog konkursa podrazumeva jednokratni honorarni angažman za izradu dizajna za 40-50 strana Godišnjeg izveštaja Inicijative. Rok za izradu dizajna je 5. maj 2024. godine. 

U slučaju da te zanima dizajn našeg prošlogodišnjeg izveštaja možeš ga pronaći na linku.

Ukoliko si zainteresovan_a za saradnju sa nama pošalji nam:

  • Jedan pasus ili više o tome šta je tvoja motivacija za ovaj angažman
  • Portfolio kako bismo se upoznali sa tvojim prethodnim radovima
  • Finansijsku ponudu gde ćeš istaći iznos koji očekujete kao naknadu (naznačiti u mejlu).

Prijava se šalje elektronskom poštom, na adresu [email protected] do 15. aprila 2024. godine sa naznakom (subject) „Konkurs za grafičkog dizajnera“. Važno je da svi kandidati/kinje u motivacionom pismu ili CV-u obavezno unesu kontakt podatke kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Sve kandidate/kinje ćemo blagovremeno obavestiti o ishodu konkursa.