fbpx
Lajmet

YIHR Kosovo dhe YIHR Serbia dënojnë retorikën e mohimit të Presidentit Vuçiq

Nisma e tw Rinjve për të Drejtat e Njeriut (YIHR Kosovo) dhe Nisma e tw Rinjve për të Drejtat e Njeriut – Serbi (YIHR Serbia) dënojnë ashpwr deklaratën e Presidentit të Serbisë, z. Aleksandar Vuçiq në lidhje me mohimin e masakrës në Reçak.

Më shumë

Nisma organizoi një punëtori për krimet në Vojvodinë, nëpërmjet vizitave në Begejci, Stajiqevo dhe Ovçara

Në periudhën 29-30 Nëntor 2019 Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut (Nisma) organizoi një punëtori dyditore në Zrenjanin për dhjetë gazetarë/e të rinj/reja për temën e vrasjeve, dëbimeve dhe kampeve që ndodheshin në territorin e Vojvodinës në periudhën nga 1991-1995.

Më shumë

Priboj: Nisma mbajti një punëtori për temën e krimeve në Sanxhak (1990-1995)

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut organizoi një punëtori edukative dyditore “Krimet në Sanxhak (1990-1995)” në Priboj në kuadër të programit “E vërteta dhe pajtimi në Serbi”.

Më shumë

Letër mbështetjeje së YIHR-së Këshillit të të Rinjve të Qytetit të Tuzlës

Letra e mbështetjes së Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut Këshillit të të Rinjve të qytetit të Tuzlës me rastin e protestës kundër mohimit të krimit tek Porta.

Më shumë