fbpx
Lajmet

Ministria e Mbrojtjes edhe një herë tregoi fytyrën e vetë kriminale në Panairin e Librit

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut dënon ashpër vendosjen e traditës së Ministrisë së Mbrojtjes (MM) në Panairin e Librit në Beograd ku për të dytin vit radhazi, nëpërmjet edicionit “Ratnik”(Luftëtar) dhe një sërë ngjarjesh publike, u jepet hapësirë dhe zë kriminelëve të dënuar të luftës siç janë Nebojsha Pavkoviq, Vladimir Lazareviq,… View Article

Më shumë

Shënohet 27-vjetori i krimeve në Sjeverin

Me një aksion paqësor “Kujtojmë krimin në Sjeverin” Gratë në të zeza dhe Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut shënuan 27-vjetorin e rrëmbimit dhe vrasjes së 16 qytetarëve të Serbisë të kombësisë boshnjake nga Sjeverini.

Më shumë

Pritje në nder të Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut, laureatit të çmimit Vaclav Havel

Zyra e Këshillit të Evropës dhe Ambasada e Francës në Serbi organizuan sot një pritje në Beograd, në nder të Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut, laureatit të çmimit në fushën e të drejtave të njeriut “Vaclav Havel”.

Më shumë

YIHR ka fituar çmimin Vaclav Havel për të Drejtat e Njeriut 2019!

Rrjeti Rajonal i Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut ka nderin e madh t’iu njoftojë se kemi marrë çmimin për të Drejtat e Njeriut Vaclav Havel, për punën tonë në ndërtimin e paqes dhe pajtimit në Ballkan. Çmimi u dha në një ceremoni të veçantë sot, 30 shtator, në Palais de l’Europe në Strasburg, në ditën e hapjes së seancës plenare të vjeshtës të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (PACE).

Më shumë