fbpx
Zatvoren poziv

Poziv za učešće na radionici „Prakse antiratnog i mirovnog pokreta u Srbiji (1990-2019)”

Usled preventivnih mera protiv širenja koronavirusa, sve javne aktivnosti Inicijative mladih za ljudska prava su otkazane.

Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji (YIHR Srbija) poziva mlade istraživače i istraživačice, aktiviste i aktivistkinje, novinare i novinarke i političare i političarke uzrasta od 18 do 35 godina iz svih delova Srbije da se prijave na dvodnevnu radionicu u Pančevu koja ima za cilj da mlade informiše o praksama antiratnog pokreta u Srbiji i Jugoslaviji (1991-2019). Usled odlaganja događaja zbog preventivnih mera protiv širenja koronavirusa, prijavljeni će informaciju o terminu održavanja radionice dobiti naknadno.

Nakon obrazovnih radionica realizovanih tokom prethodnih meseci u Priboju, Zrenjaninu, Beogradu, Nišu i Bujanovcu, Inicijativa mladih organizuje radionicu koja ima za cilj da učesnike i učesnice kroz niz predavanja, diskusija i ličnih priča upozna o genezi i razvoju antiratnog otpora i mirovnog pokreta u Srbiji. 

Troškove puta, hrane i smeštaja u okviru ovog programa snosi Inicijativa mladih za ljudska prava. Zainteresovani se mogu prijaviti na radionicu popunjavanjem online formulara.

KONTAKT OSOBA

Ime i prezime:

Anđela Savić