fbpx
Zatvoren poziv

Inicijativa zapošljava: tražimo asistenta/kinju za naš multimedija tim!

Inicijativa mladih za ljudska prava otvara konkurs za prijave na poziciju asistenta/kinje u multimedija timu. Tražimo kreativnu i odgovornu osobu koja ima veštine i znanja za upravljanje društvenim mrežama, izradu jednostavnih vizuala, unos sadržaja na sajtove i rukovanje opremom organizacije.

Asistent/kinja u multimedija timu obavlja sledeće poslove/zadatke:

 • Popis i praćenje stanja opreme i tehnike;
 • Komunikacija sa pružaocima usluga radi rešavanje svih tehničkih pitanja i održavanja računara i druge opreme;
 • Praćenje tehničke opremljenosti kancelarije, ENDŽIO haba, nabavka nove opreme, organizacija popravki i redovnog servisiranja postojeće opreme;
 • Naručivanje nove opreme uz odobrenje nadređenih i dostavljanje neophodne dokumentacije finansijsko-tehničkom osoblju;
 • Praćenje održavanja internet stranica, društvenih mreža, komunikacionih platformi (Microsoft Teams), servisa za slanje mejlova i sms poruka i imejl naloga organizacije (Gmail);
 • Unos, izmene i brisanje sadržaja na internet stranice i društvene mreže;
 • Arhiviranje lozinki i korisničkih imena svih naloga organizacije na onlajn platformama;
 • Tehnička podrška prilikom organizacije događaja u prostorijama organizacije;
 • Izrada jednostavnih vizuala i asistiranje koordinatoru/ki prilikom produkcije digitalnih, audio, video sadržaja;
 • Asistiranje programskom timu na njihov zahtev u svim poslovima koji se tiču tehničke opremljenosti kancelarije i izrade materijala;
 • U saradnji sa timom, eksternim saradnicima ili samostalno obavlja i druge tehničke, dizajnerske poslove prema potrebama organizacije, a u skladu sa sopstvenim kapacitetima i kompetencijama.

Koga tražimo?

Ukoliko si mlada i motivisana osoba sa željom da naučiš kako se kreira multimedijalni sadržaj, ali i unaprediš svoje kapacitete u IT poslovima – onda tražimo baš tebe! 

Šta nudimo?

Nudimo ti rad u dinamičnom i prijateljski orijentisanom timu, dobru i prijatnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja i usavršavanja i priliku da se na posao stupi odmah po okončanju konkursa.

Svim svojim zaposlenim Inicijativa omogućava rad od kuće u dogovoru sa timom u zavisnosti od poslovnih okolnosti kao i fleksibilnost u vezi sa radnim vremenom. 

Svaki zaposleni/na Inicijative ima pravo na do tri nedelje odsustva radi profesionalnog usavršavanja u toku godine koje se ne oduzima od slobodnih dana ili dana godišnjeg odmora. Važno nam je da rastemo zajedno i stoga Inicijativa ima pravo da donese odluku da zaposlenom/noj pokrije troškove stručnog usavršavanja bez obaveze naknade ovih troška pri napuštanju organizacije od strane zaposlenog/ne. Organizacija svim članovima/članicama tima nudi i druge oblike individualne podrške i prilike koje služe unapređivanju timskog rada.

Predviđen je probni rad u trajanju od 3 meseca, a nakon isteka tog perioda i pozitivne evaluacije, izabrani kandidat/kandidatkinja može da očekuje ponudu ugovora o radu.

Način izbora:

Za prijavu je potrebno da pošaljete kratku biografiju sa relevantnim iskustvom i motivaciono pismo, elektronskom poštom, na adresu [email protected] do 20. juna sa naznakom (subject) „Konkurs za asistenta/kinju u multimedija timu“. Važno je da svi kandidati/kinje u motivacionom pismu ili CV-u obavezno unesu kontakt podatke kako bismo mogli da vas kontaktiramo.

Radujemo se vašim prijavama!