fbpx

Doniraj

Podržite rad Inicijative mladih za ljudska prava

Inicijativa mladih za ljudska prava je neprofitna organizacija koja deluje na principima vladavine prava, očuvanja vrednosti civilnog društva i zaštiti ljudskih prava.

Hvala vam što prepoznajete naš rad kao značajan za celokupno društvo i što naše vrednosti smatrate važnim. Aktivisti i aktivistkinje Inicijative trude se da iz godine u godinu menjaju društvo svojim idejama i identifikuju probleme koji su važni za mlade u našem regionu. Rešenja koja nudimo za te probleme, prepoznata su od šire domaće, regionalne i međunarodne zajednice kao dobar način za uključivanje mladih u donošenje odluka koje se tiču budućnosti.

U našem radu važna nam je podrška pojedinaca ali i svih sektora društva. Da bi ostvarili ciljeve za koje se zalažemo potrebna nam je pomoć svih vas koji podjednako razumete važnost aktivnog delovanja.

Svakodnevno smo u potrazi za novim idejama i projektima koji će unaprediti demokratske vrednosti u našem društvu i zato vas pozivamo da nas podržite i da zajedno razmišljamo i stvaramo nove mogućnosti za region, našu zemlju i mlade.

Radujemo se budućoj saradnji.

Vaša Inicijativa mladih za ljudska prava

Kontaktirajte nas