fbpx
Ngjarje
-

“Të jetosh më kujtimet e të pagjeturve”

Ftoheni të merrni pjesë në promovimin e Librit të Kujtimit “Të jetosh më kujtimet e të pagjeturve” me rrëfimet e familjarëve të personave të pagjetur, të botuar nga forumZFD, Integra, QBPMZH, BMZ, RBF dhe Ambasada Zvicerane.

Më shumë