fbpx

Nisma e të rinjve për të drejtat e njeriut ka paraqitur ankesën pranë Komisionerit për Mbrojtjen e barazisë ndaj Agjencisë për siguri dhe informacion (BIA)

Të hënën, më 23 janar, Nisma e të rinjve për të drejtat e njeriut në Sërbi (YIHR Serbia) ka paraqitur një ankesë pranë Komisionerit për mbrojtjen e barazisë për shkak të diskriminimit të pjesëtarëve të kombit shqiptar nga Agjencia për Siguri dhe Informacion (BIA), duke qenë se BIA në njoftimin e saj publik datës 27 dhjetor 2022, ka theksuar se i dyshuari për veprën e terrorizmit është i nacionalitetit shqiptar.

0 komentara