fbpx

Rrjeti aktivist i Nismës së të Rinjve për të drejtat e njeriut kujton viktimat në Luginën e Rekës në Kosovë

Me aksionin e shënimit të distancës ndërmjet shtatë qyteteve të Serbisë dhe Batajnicës, aktivistët i Nismës së të rinjve për të Drejtat e Njeriut në Serbi (YIHR Serbia) kujtojnë sot civilët e vrarë në operacionin Reka më 27 dhe 28 prill 1999. Aksioni u krye në Nish, Vranjë, Çaçak, Kragujevc, Novi Pazar, Novi Sad dhe Beograd.

0 komentara