fbpx

Reagim për situatën e krijuar pas deklarimeve të z.Shkelzen Gashi

Youth Initiative for Human Rights në Kosovë është duke e përcjellur me shqetësim situatën e krijuar pas deklarimeve të z. Shkelzen Gashi në lidhje me krimet e kryera gjatë luftës së fundit në Kosovë.

0 komentara

YIHR KS dorëzon fletëparaqitje në Odën e Avokatëve të Kosovës për rastin e avokatit Tomë Gashi

Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) ka dorëzuar në Odën e Avokatëve të Kosovës fletëparaqitje për nisjen e hetimeve dhe marrjen e masave ligjore ndaj avokatit Tomë Gashi.

0 komentara

AKI nuk pranon të tregojë numrin e personave të përgjuar

Pas dy përpjekjeve të njëpasnjëshme, Agjencia e Kosovës për Intelegjencë (AKI) ka refuzuar qasjen në informata publike për organizatën jo-qeveritare Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) duke shkelur Kushtetutën dhe ligjet në fuqi në Republikën e Kosovës.

0 komentara